Meat News T.50 Αναζήτηση στο Αρχείο

06 Ιουνίου 2017

Meat News T.50

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Μοσχάρι και πουλερικά έσπρωξαν πιο ψηλά τις εισαγωγές. Τα στατιστικά στοιχεία για το 2016
  • Το MEET THE LAMB στην Ιταλία. Αποστολή στο Μιλάνο
  • Συνέντευξη με τον Λ. Γίτσα, πρόεδρο της ΕΔΟΚ: Εθνικός σχεδιασμός για την προώθηση του ελληνικού πρόβειου κρέατος
  • Οι αλλαγές που έφερε το συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου
  • Σάββας Κεσίδης: Ο κλάδος μας θα συνεχίσει να αντιστέκεται
  • Νίκος Παπαλαμπόπουλος: Πρέπει να αγαπάμε το κρέας
  • Νομοθεσία: Πώς λειτουργεί η απλή γνωστοποίηση

Και ακόμα:

  • Ο διαγωνισμός βιτρίνας
  • Δυο σελίδες από την Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας
  • Επαγγελαμτικό αυτοκίνητο
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος

 

 

 

 

 

 

06 Ιουνίου 2017