Meat News T.53 Αναζήτηση στο Αρχείο

10 Οκτωβρίου 2017

Meat News T.53

  • Αφιέρωμα.  Κρέας με προέλευση και από την ταμειακή. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το ν/σ για την προέλευση. Οι θέσεις των φορέων
  • Ρεπορτάζ από το Συνέδριο της ΠΟΚΚ
  • Πόσο κοστίζει το κρέας και πόσο εύκολα το αγοράζουν σε 52 χώρες του κόσμου.
  • Πρώτης και δεύτερης κατηγορίας καταναλωτές στην Ευρώπη
  • Συνέντευξη με τον Μιχάλη Βερτούδο, πρόεδρο του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου
  • Νέο Οργανόγραμμα στο ΥΠΑΑΤ
  • Δυναμική παρουσία των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ
  • Η ετήσια βραδιά Bovillage

και ακόμα:

  • Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
  • Νέα της αγοράς
  • Διαγωνισμός βιτρίνας
  • Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος

 

10 Οκτωβρίου 2017